Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Σχέσεις (συνέχεια 3η)

Θέλω να σταματήσουμε να παίζουμε με τα συναισθήματα μας. Να σταματήσουμε να νιώθουμε μόνοι επειδή δεν έχουμε καποιον να μας σκέφτεται. Να σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι την ευτυχία την βρίσκουμε μόνο μέσα σε μία ερωτική σχέση. Να σταματήσουμε να είμαστε δυσαρεστημένοι με τα πάντα και για τα πάντα.
Μία δυνατή σχέση αναπτύσσεται και ποτέ δεν ξεκινάει έτσι.
Όσο ψάχνεις το ακατόρθωτο, τόσο είναι δυσκολότερο να το βρεις. Χάνεται ο στόχος στην πορεία.
Ένα μπορώ να πω με βεβαιότητα. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει. Αρκεί να πιστεύεις στον εαυτό σου....

8 σχόλια:

γυάλινο δάκρυ είπε...

Well, νομίζω ότι τα σχόλια εδώ είναι περιττά..
Απλά οι άνθρωποι όσο πιο πολλά έχουν, θέλουν άλλα τόσα και πάλι δεν ικανοποιούνται..
Φιλάκια!

neni είπε...

Καλησπέρα.Θα μου επιτρέψεις να πω,πως με τον τρόπο που τελειώνεις την ανάρτηση σου,τα σχόλια είναι περιττά όπως γράφει και το γυάλινο δάκρυ πιο πάνω,θα συμφωνήσω.
Εννοείται,πως ότι καλό ή κακό είναι να μας βρει σε αυτή την ζωή θα έρθει από μόνο του.Φυσικά,με πίστη στον εαυτό μας και αισιοδοξία για την ζωή όλα αντιμετωπίζονται.Πολλές φορές η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις,δεν χρειάζεται να ψάξεις για τίποτα και για κανέναν,απλά ανακαλύπτεις πως τελικά,δεν σε είχε ξεχάσει.
Υπομονή λοιπόν,πολλά χαμόγελα και θετική σκέψη.Κάπως έτσι γίνονται όλα καλύτερα.
Πολλά φιλάκια.

Profiterolaki είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που πιστεύουν οι άνθρωποι για τις σχέσεις.. αν κ κυρίως αυτά τα συναισθήματα κατακλύουν περισσότερο τις γυναίκες! Βέβαια σίγουρα υπάρχουν και άντρες που είναι δυσαρεστημένοι με τα πάντα. Πολύ σπάνια οι άνθρωποι βλέπουν την ευτυχία σε μικρές στιγμές στη ζωή τους. Δεν νομίζω οτι μόνο μια σχέση στο προσφέρει αυτο, εκτός και αν είναι όλα τέλεια!Κ θα συμφωνήσω και με τη Νένη, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις! Φιλάκια!

Skouliki είπε...

νομιζω οτι το πως βιωνεις και βλεπεις τα πραγματα σε καθοδηγει αντιστοιχα και σε πραξεις


σημ..ελα σε μενα να δεις μια νεα "κινηση " που εχουμε ξεκινησει ισως να σε ενδιαφερει

Mairouli είπε...

@γυαλινο δάκρυ,

τα ειχα όλα μια φορα, μα ήθελα παρα πάνω....
Ματαιοδοξία.
Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις ότι κάτι σου ανήκει παρά μόνο όταν είναι πάρα πολύ αργά.

@neni,
Κάποιοι θα πουν ότι η υπομονή έχει και τα όρια της. Εγώ θα σου πω ότι πάντα υπάρχει κάτι καλό, κρυμμένο πίσω στην γωνία, αν και είμαι κατά βάση απαισιόδοξη.Απλά θέλει να το πιστέψεις. Ο εαυτός μας έχει πολλές κρυφές αντοχές που δεν τις έχουμε καν φανταστεί.

@whatsername,
καλό μου,οι γυναίκες απασχολούν το μυαλό τους με τέτοιες σκέψεις κυρίως!!
Η μοναξιά είναι κάτι που τις φοβίζει ιδιαίτερα. Αν και πιστεύω πως είμαστε αρκετά δυνατές για να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε, σε σύγκριση με τους άνδρες.
Η ζωή πάντα κλείνει πονηρά το μάτι τελικά...

@skouliki,
Η προσωπικότητα ενός ανθρώπου παίζει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση μίας σχέσης. Όμως, οταν είσαι μόνος δεν πρέπει να είσαι σε διαρκή αναζήτηση του άλλου μισού.

eirini είπε...

Πολλές φορές στην ζωή μπορεί να μας έρθουν πράγματα που ούτε καν τα περιμένουμε! Όσο κι αν ψάχνουμε, αν είναι κάτι να μας έρθει, θα έρθει και χωρίς να το επιδιώξουμε καθόλου, στα καλά καθούμενα! Ας μάθουμε όλοι να περνάμε καλά με όσα έχουμε τώρα στην ζωή και αν είναι να μας βρει κάτι καλύτερο... καλοδεχούμενο! Ας έχουμε ανοιχτή την αγκαλιά μας κι αυτό αργά ή γρήγορα θα έρθει!

Φιλάκια Μαιρούλη μου! Ελπίζω να περνάς καλά!

τετραγωνος κυκλος είπε...

Και φυσικά να πιστέψουμε στην τύχη αλλά και στο πεπρωμένο μας..

Mairouli είπε...

ειρήνη μου,
αυτή η ανυπομονησία βασανίζει τον κόσμο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Γιατί πρέπει να τα έχουμε όλα για να νιώσουμε την ευτυχία...?

κυκλάκι,
Μιλάς για πεπρωμένο...Την τύχη την καθορίζουμε μόνοι μας...