Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Πόσο εγωισμός....!!!

Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι πάντα έχουν δίκιο?? Ότι τα ξέρουν όλα.....!!! Πώς είναι δυνατόν?? Και περιμένουν ότι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να έχουν την υπομονή να τους ακούνε. Και ακόμα καλύτερα να συμφωνούνε.... Πότε θα καταλάβουν επιτέλους ότι κάθε άνθρωπος είναι απλά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ!!!!

ps-->Άργησε αυτή η ανάρτηση...το ξέρω! Ελπίζω να επανέλθω στην παλιά καλή μου συνήθεια σύντομα....υπάρχει μία γενικότερη αποσυντόνιση τους τελευταίους μήνες....! Φιλάκια σε όλους!

5 σχόλια:

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

.. κάθε άνθρωπος, διαφορετικός και ίδιος ταυτόχρονα... :)
Καληνύχτα!

eirini είπε...

Πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι Μαιρούλη μου! Όλοι είμαστε διαφορετικοί, αν το καταλάβουμε θα γίνουμε καλύτεροι. Ας κάνουμε πέρα τον εγωϊσμό μας, έχει καταστρέψει πολλά όμορφα πράγματα...
Φιλάκια Μαιρούλι μου! Ελπίζω να περνάς καλά!

Mairouli είπε...

ανεμοσκορπίσματα,

Κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν δυστυχώς....! Διαφορετικοί αλλά ίδιοι....

ειρήνη μου,
όντως ο εγωισμός μπορεί να χαλάσει κάποια πράγματα. Ειδικά ωραία...! Αλλά κανένας δεν δίνει τόπο στην οργή δυστυχώς...και άμα εχεις μάθει να είσαι το κέντρο του κόσμου ακόμα χειρότερα!!
Φιλάκια!!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

Αυτό το πράγμα και μένα με εκνευρίζει αφάνταστα. Πιθανώς και αυτοί οι άνθρωποι είναι ξεροκέφαλοι και πολύ "ψώνια" για να δεχθούν και την αντίθετη άποψη.
Περιμένουμε την επόμενη ανάρτηση!

Mairouli είπε...

κυκλάκι,
Ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω τους και κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβουν...!Φιλιά!