Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Μερικές ευχές...

Χρόνια πολλά σε κάθε αναγνώστη που έτυχε να περάσει από αυτό το blog!
Σας εύχομαι υγεία, γιατί αν και δεδομένη μερικές φορές, είναι πολύ σημαντική! Ας ευχηθούμε το καινούριο έτος να φέρει περισσότερες χαρές και επιτυχίες.
Και αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε, ας έχουμε περισσότερη δύναμη για να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία. Έτσι και αλλιώς όλα μέσα στη ζωή είναι!
Σας ευχαριστώ όσους εξακολουθείτε και διαβάζετε το blog μου, γιατί ήμουν έτοιμη να σταματήσω να γράφω κάποια στιγμή.... Και ελπίζω από του χρόνου να έχω περισσότερη έμπνεση και περισσότερο χρόνο για να παραμείνω στην καλή παρέα που έχουμε φτιάξει!
Χρόνια πολλα!!!

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Ελλάδα εκπέμπει SOS

Αν και μακριά από την Ελλάδα, τα γεγονότα ήταν τόσο έντονα που έγιναν γνωστά παντού. Κακά τα ψέματα, τραβήξαμε την προσοχή. Τόση ένταση, τόσος πανικός και αναταραχή σε μία περίοδο που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν γιορτινή.
Τελικά ποιος την πλήρωσε? Σίγουρα ένα παιδί,το μεγάλο θύμα της υπόθεσης, και η οικογένεια του. Αλλά και όλοι όσοι είδαν τις περιουσίες τους όχι μόνο να καταστρέφονται αλλά και να λεηλατούνται.
Ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της εξέγερσης? Γιατί ο κόσμος είναι τόσο εκνευρισμένος? Μία αφορμή και τα επεισόδια δεν σταμάτησαν τελείως. Η υπομονή έχει εξαντληθεί. Και κάθε φορά τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα. Και από τις δύο πλευρές.
Η σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος το περιστατικό εντυπωσιάζει. Και φοβίζει. Δείχνει την αρχή μιας άλλης εποχής. Μίας άλλης Ελλάδας που αλλάζει τρομακτικά.
Πώς είναι δυνατόν να μην έχεις μετανιώσει όταν σκότωσες έναν άνθρωπο, ειδικά ένα παιδί, ό,τι και να έχει προηγηθεί? Ακόμα και αν επιμένεις στον εποστρακισμό...

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Χριστούγεννα κλασσικά......

Xmas is here! You d better watch out!!!
Αν και στην Αγγλία είναι στολισμένα εδώ και ένα μήνα, τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία(Δεκέμβριος και παγωνιά!), το νιώθω πιο πολύ! Φωτάκια από εδώ και από εκεί...Δέντρα στολισμένα παντού... Εννοείται ο καταναλωτισμός παρών...Τι δώρο να πάρω για τον έναν, τι δώρο να πάρω για τον άλλο?? Τι δώρο να πάρω για τον εαυτό μου....!Να μην μείνω και παραπονεμένη!!
Αχ αυτά τα Χριστούγεννα, θα είναι λιγάκι διαφορετικά...Το μυρίζομαι....!